Happy Monday tijdens kermismaandag

Op maandag 29 mei vindt voor de eerste keer Happy Monday plaats! Een nieuw initiatief van WIJ WEsterhoven op kermismaandag voor de jeugd in Westerhoven. Met allerlei leuke activiteiten voor de allerkleinsten, maar ook voor de jeugd tot 16 jaar.

Meld je tussen 15.00 en 18.30 uur bij de stand van WIJ WEsterhoven en doe mee met activiteiten zoals een kermiszoektocht, een workshop breakdance en een jeugddisco. Of ga lekker los op het springkussen of maak een ritje op een ezeltje. Voor alle deelnemers aan de kermiszoektocht is er na afloop een gratis frietje, ijsje en ritkaartjes. Wij hopen jullie allemaal te zien op maandag 29 mei!

PS Natuurlijk kunnen we wel wat hulp gebruiken tijdens Happy Monday. Ben je ouder dan 16 jaar en wil je er samen met ons een superleuke middag van maken voor de jeugd? Meld je dan even aan via jeugd@wijwesterhoven.nl

poster kermismaandag