3 oktober 17

Leuke verrassing!

Wat een leuke verrassing van Van Maanen Bedrijfskleding uit Luyksgestel: zij doneerden gratis onze speciale WIJ WEsterhoven-petjes aan alle Westerhovense kinderen op de peuterspeelzaal!

3 oktober 17

Digitaal café: Veilig internetbankieren

Op dinsdag 10 oktober staat ‘Veilig internetbankieren’ centraal tijdens het Digitaal café van Bibliotheek De Kempen in samenwerking met de Rabobank.  (meer…)

31 augustus 17

Vrijwilligers gezocht om samen te eten!

WIJ WEsterhoven verbindt… De maaltijd samen met iemand kunnen gebruiken zorgt ervoor dat men in ieder geval tijdens dit moment van de dag niet alleen hoeft te zijn. (meer…)

1 juli 17

Oeps! Verkeerde petten ontvangen!

Onze petjesleverancier heeft per ongeluk junior-petten geleverd in plaats van senior-petten. Maar gelukkig ‘heb elk nadeel z’n voordeel’ en dus kunnen we nu zowel kinderpetten als volwassen petten leveren. (meer…)

29 juni 17

Nieuwe zomeractie: WIJ WEsterhoven-petjes!

De zomer komt eraan en dus is het weer tijd voor een nieuwe actie. Vanaf nu kun je bij ons deze unieke WIJ WEsterhoven-petjes reserveren. Je kunt ze bestellen voor € 8 per stuk door een mail te sturen naar info@wijwesterhoven.nl. (meer…)

22 juni 17

Kampvuurmoment WIJ WEsterhoven op 8 juni 2017

Op donderdagavond 8 juni jl. was het heerlijk weer, 23 graden met een lekker zonnetje. Reden genoeg dus om verhalen te vertellen rondom het kampvuur op het Dorpsplein. In totaal waren 25 dorpsgenoten aanwezig om elkaar bij te praten over de vorderingen van WIJ WEsterhoven. (meer…)

22 juni 17

WIJ WEsterhoven en basisschool De Ster vinden elkaar!

Een verslag van juf Nicky van basisschool De Ster:

Een groep enthousiaste mannen meldde zich bij ons op school met de vraag of ze technieklessen mochten komen verzorgen. Hier zeggen wij als school natuurlijk geen nee tegen! (meer…)

15 juni 17

Enquête werkgroepen WIJ WEsterhoven

Wij willen graag het functioneren van WIJ WEsterhoven, voor zover mogelijk en nodig, verbeteren. Daarom vragen we de leden van de werkgroepen om voor 1 juli een korte enquête in te vullen. (meer…)

7 juni 17

Eerste Happy Monday groot succes!

Vanuit WIJ WEsterhoven kwam het initiatief om de ‘kermismaandag’ op een andere wijze voor de jeugd in te vullen. Een zeer enthousiaste werkgroep raadpleegde de oudere en jongere jeugd tijdens twee speciale bijeenkomsten en ging vervolgens met hun vele wensen en ideeën aan de slag. Hieronder lees je het verslag van de werkgroep. (meer…)

21 mei 17

Nieuwe brochure dagbesteding Hoefzicht

Er is een mooie, uitgebreide brochure uitgebracht over de dagbesteding in Hoefzicht. In deze brochure kun je lezen welke activiteiten er georganiseerd worden, wanneer deze activiteiten plaatsvinden en wat de kosten zijn.

Download hier de brochure