10 mei 18

Heitje voor een karweitje voor Happy Monday!

Ook dit jaar organiseren wij op kermismaandag tussen 15.30 en 18.30 ‘Happy Monday’ voor alle jeugd tot en met 14 jaar. Vorig jaar was deze nieuwe actie een groot succes en deden er maar liefst 190 kinderen mee! (meer…)

19 april 18

Kampvuurmoment

Een aantal keer per jaar organiseren wij zogenaamde kampvuurmomenten. Een moment waarop we met alle werkgroepen en andere geïnteresseerden bij elkaar komen om te praten over de vorderingen die we maken. En om successen te delen natuurlijk. Op donderdag 31 mei is het eerstvolgende kampvuurmoment om 19.00 uur buiten bij De Buitengaander. Je bent van harte welkom!

27 maart 18

Technieklessen basisschool De Ster erg succesvol

Op vrijdag 6 april worden al weer de laatste technieklessen van dit schooljaar verzorgd door onze dertien technische vrijwilligers vanuit WIJ WEsterhoven. De groepen 1 tot en met 4 zijn al aan de beurt geweest. Groep 7 heeft op 16 maart jl. een themales gehad rondom ‘de fiets’. (meer…)

1 maart 18

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, een andere baan, wil je herintreden of bijvoorbeeld meer uren werken? Neem dan eens contact op met de WIJ WEsterhoven jobcoaches om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor jou. (meer…)

26 februari 18

Teken nu in voor een WIJ WEsterhoven strandlaken!

Zie je jezelf al liggen op dit heerlijke WIJ WEsterhoven strandlaken?! Geschikt voor alle tropische stranden ter wereld, maar ook gewoon voor je opblaasbadje achter in de tuin. (meer…)

23 januari 18

‘Samen koken, samen eten’ van start

Op 16 januari vond de eerste ‘Samen koken, samen eten’ plaats in Hoefzicht. Lea de Vries vertelt… (meer…)

15 januari 18

Terugblik startbijeenkomst zorgcoöperatie

Het organiseren van een zorgcoöperatie begint met initiatief van inwoners uit Westerhoven, georganiseerd door mensen uit Westerhoven. Tijdens de startbijeenkomst op 19 november jl. waren er zeventig personen naar Hoefzicht gekomen om informatie te ontvangen. Tijdens deze avond hebben zij ook meegedacht over de vraag of het wenselijk is dat er een zorgcoöperatie in Westerhoven komt. (meer…)

11 januari 18

Terugblik kampvuurmoment november 2017

Op dinsdagavond 28 november jl. hadden we ons kampvuurmoment, maar anders dan in juni, nu binnen bij ons clubhuis De Buitengaander. Er was aanleiding genoeg om verhalen te vertellen rondom het alternatieve kampvuurtje, onder het genot van een kop warme chocolademelk of glühwein. (meer…)

2 januari 18

Spelletjesmiddag groot succes!

De allereerste Spelletjesmiddag in Het Wapen van Westerhoven was een groot succes! Een groot aantal deelnemers stortten zich op allerhande spelletjes en zelfs de wedstrijdsjoelbak van Maarten werd ingezet. Een hele gezellige middag die zeker voor herhaling vatbaar is! (meer…)

6 december 17

Zanggroep StringZ organiseert ‘Wijnter in Westerhoven’

Als de winter invalt op donderdag 21 december, organiseert zangroep StringZ samen met WIJ WEsterhoven de actie ‘Wijnter in Westerhoven’. (meer…)