6 december 17

Zanggroep StringZ organiseert ‘Wijnter in Westerhoven’

Als de winter invalt op donderdag 21 december, organiseert zangroep StringZ samen met WIJ WEsterhoven de actie ‘Wijnter in Westerhoven’. (meer…)

22 november 17

Spelletjesmiddag op 27 december

Op woensdag 27 december organiseren we van 14.00 tot 16.00 uur een gezellige spelletjesmiddag in Het Wapen van Westerhoven. Er zullen allerhande spelletjes voorhanden zijn, dus gegarandeerd voor ieder wat wils. (meer…)

19 november 17

Nieuw: Samen koken, samen eten

Vanaf 16 januari gaan we op de dinsdagen in de oneven weken samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers van 16.30 tot 19.00 uur samen boodschappen doen, samen (eenvoudige recepten leren) koken en samen eten. Deze activiteit vindt plaats in Hoefzicht en is bedoeld voor alle leeftijden. (meer…)

9 november 17

Informatieavond zorgcoöperatie

Iedereen krijgt ermee te maken: hoe verloopt de zorg als je ouder wordt? Of als je ouders ouder worden? Rondom dat thema organiseert de themagroep WIJ Worden ouder een informatieavond over een nieuw op te richten zorgcoöperatie. In de bijlage vind je de uitnodiging met alle informatie.

Download hier de uitnodiging thema-avond Zorg en welzijn

8 november 17

Kampvuurmoment WIJ WEsterhoven

Een aantal keer per jaar organiseren wij zogenaamde kampvuurmomenten. Een moment waarop we met alle werkgroepen en andere geïnteresseerden bij elkaar komen om te praten over de vorderingen die we maken. En om successen te delen natuurlijk. (meer…)

2 november 17

Samen spelletjes doen mét een kopje koffie

Tijdens het laatste kampvuurmoment kwamen op we op het idee om ons initiatief ‘Wil jij bij mij op de koffie?’ te combineren met gezelschapsspelletjes. Dat kan bij iemand thuis, maar als de groep te groot wordt, (meer…)

31 oktober 17

Angelique van Kruijsdijk vertrouwenspersoon WIJ WEsterhoven

Binnen WIJ WEsterhoven zijn er heel veel vrijwilligers aan de slag met diverse projecten. Denk bijvoorbeeld aan de techniekcoaches bij basisschool De Ster en de leden van de dienstengroep WIJ Helpen elkaar. (meer…)

31 oktober 17

Karsten Lohman wint diner bij het Wapen van Westerhoven

Karsten Lohman was de gelukkige winnaar van onze zomeractie! Hij mocht met vijf gasten genieten van een heerlijk diner bij Het Wapen van Westerhoven. Dankjewel Maarten voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

3 oktober 17

Leuke verrassing!

Wat een leuke verrassing van Van Maanen Bedrijfskleding uit Luyksgestel: zij doneerden gratis onze speciale WIJ WEsterhoven-petjes aan alle Westerhovense kinderen op de peuterspeelzaal!

3 oktober 17

Digitaal café: Veilig internetbankieren

Op dinsdag 10 oktober staat ‘Veilig internetbankieren’ centraal tijdens het Digitaal café van Bibliotheek De Kempen in samenwerking met de Rabobank.  (meer…)