1 maart 18

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, een andere baan, wil je herintreden of bijvoorbeeld meer uren werken? Neem dan eens contact op met de WIJ WEsterhoven jobcoaches om te kijken welke mogelijkheden er zijn voor jou. (meer…)

26 februari 18

Teken nu in voor een WIJ WEsterhoven strandlaken!

Zie je jezelf al liggen op dit heerlijke WIJ WEsterhoven strandlaken?! Geschikt voor alle tropische stranden ter wereld, maar ook gewoon voor je opblaasbadje achter in de tuin. (meer…)

7 februari 18

Kampvuurmoment

Een aantal keer per jaar organiseren wij zogenaamde kampvuurmomenten. Een moment waarop we met alle werkgroepen en andere geïnteresseerden bij elkaar komen om te praten over de vorderingen die we maken. En om successen te delen natuurlijk. Op donderdag 31 mei is het eerstvolgende kampvuurmoment om 19.00 uur buiten bij De Buitengaander. Je bent van harte welkom!

23 januari 18

‘Samen koken, samen eten’ van start

Op 16 januari vond de eerste ‘Samen koken, samen eten’ plaats in Hoefzicht. Lea de Vries vertelt… (meer…)

15 januari 18

Terugblik startbijeenkomst zorgcoöperatie

Het organiseren van een zorgcoöperatie begint met initiatief van inwoners uit Westerhoven, georganiseerd door mensen uit Westerhoven. Tijdens de startbijeenkomst op 19 november jl. waren er zeventig personen naar Hoefzicht gekomen om informatie te ontvangen. Tijdens deze avond hebben zij ook meegedacht over de vraag of het wenselijk is dat er een zorgcoöperatie in Westerhoven komt. (meer…)

11 januari 18

Terugblik kampvuurmoment november 2017

Op dinsdagavond 28 november jl. hadden we ons kampvuurmoment, maar anders dan in juni, nu binnen bij ons clubhuis De Buitengaander. Er was aanleiding genoeg om verhalen te vertellen rondom het alternatieve kampvuurtje, onder het genot van een kop warme chocolademelk of glühwein. (meer…)

2 januari 18

Spelletjesmiddag groot succes!

De allereerste Spelletjesmiddag in Het Wapen van Westerhoven was een groot succes! Een groot aantal deelnemers stortten zich op allerhande spelletjes en zelfs de wedstrijdsjoelbak van Maarten werd ingezet. Een hele gezellige middag die zeker voor herhaling vatbaar is! (meer…)

6 december 17

Zanggroep StringZ organiseert ‘Wijnter in Westerhoven’

Als de winter invalt op donderdag 21 december, organiseert zangroep StringZ samen met WIJ WEsterhoven de actie ‘Wijnter in Westerhoven’. (meer…)

22 november 17

Spelletjesmiddag op 27 december

Op woensdag 27 december organiseren we van 14.00 tot 16.00 uur een gezellige spelletjesmiddag in Het Wapen van Westerhoven. Er zullen allerhande spelletjes voorhanden zijn, dus gegarandeerd voor ieder wat wils. (meer…)

19 november 17

Nieuw: Samen koken, samen eten

Vanaf 16 januari gaan we op de dinsdagen in de oneven weken samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers van 16.30 tot 19.00 uur samen boodschappen doen, samen (eenvoudige recepten leren) koken en samen eten. Deze activiteit vindt plaats in Hoefzicht en is bedoeld voor alle leeftijden. (meer…)