Heitje voor een karweitje voor Happy Monday!

Ook dit jaar organiseren wij op kermismaandag tussen 15.30 en 18.30 ‘Happy Monday’ voor alle jeugd tot en met 14 jaar. Vorig jaar was deze nieuwe actie een groot succes en deden er maar liefst 190 kinderen mee! Het doel van ‘Happy Monday’ is het in stand houden van de kermis in ons mooie dorp én de kermis aantrekkelijker maken voor onze jeugd.

Voor dit jaar hebben we een nieuw idee waarbij we twee oude tradities laten herleven: ‘Heitje voor een karweitje’ en ‘Spaarkas lichten’. Door het doen van kleine klusjes kunnen de kinderen sparen voor muntjes/kaartjes voor kermisattracties. Het geld wat zij verdienen, stoppen ze in een spaarvarkentje dat ze van ons krijgen, om dat vervolgens op kermismaandag te laten legen. Voor het verdiende bedrag krijgen ze vervolgens muntjes/kaartjes, die ze diezelfde middag moeten gebruiken.

Wil je precies weten hoe het allemaal werkt? Download dan hier de informatiebrief