Stem mee voor de Kempentrofee!

WIJ WEsterhoven is genomineerd voor de Kempentrofee 2018. Onze bedoeling is om er met zijn allen voor te zorgen dat we ook op lange termijn goed kunnen blijven wonen, leven en werken in ons dorp. Zo hebben we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk geholpen, geven we technieklessen op de basisschool, koken en eten we samen met ouderen en hebben we een boost gegeven aan de kermis op Happy Monday.

Wij mogen als Westerhovenaren trots zijn op de wijze waarop we elkaar helpen, maar ook in andere dorpen kan de bedoeling en kracht van WIJ heel goed werken. Kijk op de website van het Huis van de Brabantse Kempen voor ons filmpje en breng daarna je stem uit op WIJ WEsterhoven: http://www.brabantsekempen.eu/nl/project/brabantse-kempentrofee-2018/vijf-genomineerden-kempentrofee-2018.

Graag delen!